logo
0

Κριτικές για Canon EOS R5

Κριτικές για Canon EOS R5
Η νέα Canon EOS R5 είναι ένα αριστούργημα του 2020. Ενσωματώνει τη νέα ανάπτυξη αισθητήρων, σταθεροποίησης εικόνας και αυτόματης εστίασης. Αυτή είναι η πρώτη full frame mirrorless κάμερα που προσφέρει εγγραφή βίντεο 8K. Χάρη σε αυτές τις υπέροχες δυνατότητες της νέας κάμερας, είναι ο ηγέτης σε ολόκληρη τη γκάμα Canon.
Τα κύρια χαρακτηριστικά
 • Νέος αισθητήρας CMOS πλήρους μορφής (45 MP, 8192 × 5464)
 • Νέος επεξεργαστής Digic X υψηλής απόδοσης.
 • Η νέα σταθεροποίηση εικόνας στην κάμερα σε συνδυασμό με την οπτική σταθεροποίηση στον φακό παρέχει έως και 8 ρυθμίσεις έκθεσης
 • Νέα αυτόματη εστίαση βασισμένη στην επανασχεδιασμένη τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF II
 • Ταχύτητα έως και 20 καρέ ανά δευτερόλεπτο με ηλεκτρονικό κλείστρο
 • Αποθήκευση εικόνων HEIF 10-bit
 • Νέο πρότυπο εγγραφής βίντεο για SLR: 8K @ 30fps και 4K @ 120fps
 • Δύο υποδοχές κάρτας μνήμης: η πρώτη για CFexpress, η δεύτερη για SDXC UHS-II
 • Νέο ηλεκτρονικό σκόπευτρο 5,76 MP με ρυθμό ανανέωσης 120 fps
 • Οθόνη αφής 2,2 ιντσών 2,2 megapixel, ρυθμιζόμενη σε όλα τα επίπεδα
 • Ευαισθησία ISO 100-51200 (επεκτάσιμη σε ISO 50-102400)
 • USB 3.1 Gen2 (μέγιστη ταχύτητα 10 Gb / s)
 • Όταν παρακολουθείτε την οθόνη, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι έως 490 λήψεις
 • Προστασία από τη σκόνη και την υγρασία
 • Σχέδιο
  Ο σχεδιασμός της Canon EOS R5 είναι εντελώς παραδοσιακός και χαρακτηριστικός μιας ασύρματης κάμερας κορυφαίας ποιότητας

  Canon EOS R5. Foto 1

  Υπάρχει ένα κουμπί κλείστρου στη λαβή της Canon EOS R5 και ένας ασύρματος δέκτης τηλεχειριστηρίου (RC) δίπλα στη βάση φακού διαθέτει μια ένδειξη αυτόματης εστίασης (AF), ένα κουμπί απενεργοποίησης φακού, μια ενσύρματη υποδοχή τηλεχειριστηρίου και ένα κουμπί ελέγχου βάθους κάτω από το καουτσούκ

  Canon EOS R5. Foto 2

  Στο πίσω μέρος της επάνω γραμμής από αριστερά προς τα δεξιά είναι: κουμπί εγγραφής φωνής, κουμπί μενού, σκόπευτρο με αισθητήρα σκίασης, χειριστήριο, κουμπί αναγκαστικού AF, μνήμη έκθεσης και κουμπιά επιλογής περιοχής AF. Στα δεξιά της οθόνης είναι τα κουμπιά του πίνακα πληροφοριών (Πληροφορίες) και το γρήγορο μενού (Q), ο δίσκος δευτερεύουσας εντολής, τα κουμπιά για την προσαρμογή των επιλεγμένων παραμέτρων (Ρυθμίσεις), προβολή και διαγραφή εικόνων.

  Canon EOS R5. Foto 3

  Στην κορυφή από αριστερά προς τα δεξιά είναι: διακόπτης τροφοδοσίας, υποδοχή φλας, επάνω βοηθητικός πίνακας LCD με έλεγχο φωτισμού, κύριος κατακόρυφος τροχός ελέγχου, κουμπί έναρξης βίντεο και κουμπί πολλαπλών λειτουργιών (κλειδαριά), καθώς και ο κύριος επιλογέας λειτουργίας λήψης με τύπο κουμπιού κεντρική λειτουργία.

  Canon EOS R5. Foto 4

  Τυπικό νήμα τρίποδου και κάλυμμα μπαταρίας.

  Canon EOS R5. Foto 5

  Εάν η μπαταρία τοποθετηθεί στο διαμέρισμα, ασφαλίζεται με κλειδαριά - αυτό αποτρέπει την κατά λάθος πτώση κατά το άνοιγμα του εξωτερικού καλύμματος. Ο σύνδεσμος δίπλα στη θήκη μπαταριών χρησιμοποιείται για τη σύνδεση της λαβής για να διατηρεί την κάμερα σε όρθια θέση (η λαβή πωλείται ξεχωριστά)

  Canon EOS R5. Foto 6

  Οι εικόνες μπορούν να αποθηκευτούν σε κάρτες μνήμης CFexpress τύπου B και κάρτες SD που υποστηρίζουν UHS-II υψηλής ταχύτητας.

  Canon EOS R5. Foto 7

  Κάτω από τα καουτσούκ τα καλύμματα στην αριστερή πλευρά της κάμερας είναι: υποδοχές ήχου, ομοαξονικός πείρος συγχρονισμού για φώτα σύνδεσης, υποδοχές Micro-HDMI και USB τύπου C.

  Canon EOS R5. Foto 8

  Η οθόνη είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιαδήποτε γωνία και ακόμη και να περιστραφεί προς εσάς για μια selfie Η κάμερα είναι συμβατή με το τροφοδοτικό BG-R10. Η λαβή δεν περιλαμβάνεται Αισθητήρας Αισθητήρας FF CMOS 24,0 × 36,0 mm με ανάλυση 45Mpx

  Canon EOS R5. Foto 9

  Ο κύριος επεξεργαστής Digic X, ο οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως μέρος του κορυφαίου ψηφιακού SLR EOS-1D X Mark III της Canon.
  Σταθεροποίηση εικόνας
  Ολοκαίνουργιο χρησιμοποιείται επίσης μηχανική σταθεροποίηση 5 αξόνων με κίνηση αισθητήρα, οπτικό IS για επιλεγμένους φακούς RF, αποδοτικότητα (μαζί με IS σε φακούς RF) έως - 8 EV

  Canon EOS R5. Foto 10

  Στέγαση
  Η Canon EOS R5 διαθέτει μια μεταλλική θήκη από κράμα μαγνησίου που προστατεύει αξιόπιστα το εσωτερικό της κάμερας από μηχανική καταπόνηση.

  Canon EOS R5. Foto 11

  Stabilizace obrazu
  Οι κρίσιμες περιοχές του σώματος είναι σφραγισμένες. Αυτό αποτρέπει την είσοδο σκόνης και υγρασίας.

  Canon EOS R5. Foto 12

  Οι κρίσιμες περιοχές του σώματος είναι σφραγισμένες. Αυτό αποτρέπει την είσοδο σκόνης και υγρασίας.

  Canon EOS R5. Foto 13

  Αποτέλεσμα
  Η Canon EOS R5 ενσωματώνει τη νέα ανάπτυξη της Canon όσον αφορά τον αισθητήρα, τη σταθεροποίηση εικόνας της κάμερας και την αυτόματη εστίαση. Αυτή είναι η πρώτη full frame mirrorless κάμερα που προσφέρει εγγραφή βίντεο 8K.
  Used materials from ixbt.com