logo
0

Σχετικά με εμάς

Είμαστε εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που δραστηριοποιούμαστε σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές με παράδοση πάνω από 10 χρόνια. Η κύρια γκάμα προϊόντων που πουλάμε στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα είναι από κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, αλλά και πάλι σε καλές και προσιτές τιμές. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις ασφαλείς αγορές, επομένως, χτίζουμε διεθνή ομάδα πελατών της ζώνης πελατών με υπεύθυνο επικοινωνίας στη χώρα σας, που μιλά τη γλώσσα σας, εκπαιδευμένο να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις, απαιτήσεις ή ανάγκες σας.
Český velkoobchod s.r.o.
Albatrosova 286, 252 42
Jesenice u Prahy
Τσέχος εκπρόσωπος
Διευθύνων Σύμβουλος / CEO
Vítězslav Dužík
info@digiexpert.gr

Foto 1

 

Foto 1

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Email: info@digiexpert.gr
Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:30 τις εργάσιμες ημέρες.
Εμπορικό μητρώο:
Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο Εμπορικό Μητρώο του Δημοτικού Δικαστηρίου της Πράγας, ID ΑΦΜ: EL 24823694.
Εγγεγραμμένος στο εμπορικό μητρώο του τοπικού δικαστηρίου Αριθμός εμπορικού μητρώου που εκπροσωπείται από τον προσωπικά υπεύθυνο εταίρο που εκπροσωπείται από τον διευθύνοντα σύμβουλο Vítězslav Dužík.
ID ΑΦΜ: EL 996767630
 

CERTIFIED SHOP

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Digiexpert.XX λειτουργεί από την εταιρεία μας με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία και χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες. Μπορείτε να ελέγξετε την εμπειρία αγορών πραγματικών πελατών που έχουν ήδη κάνει μια αγορά από εμάς.
 

Πιστοποιητικό skroutz.gr

Είμαστε εξουσιοδοτημένοι πελάτες της πύλης skroutz.gr και διαθέτουμε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
 

Oznaka povjerenja E-Commerce Europe

Το Ecommerce Europe Trustmark θα σας προστατεύσει όταν πραγματοποιείτε αγορές μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος σε άλλη χώρα της ΕΕ. Εάν βλέπετε το λογότυπο Ecommerce Europe Trustmark στους ιστότοπους που επισκέπτεστε, σημαίνει ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει δεσμευτεί να πραγματοποιεί συναλλαγές σύμφωνα με τον Κώδικα Ecommerce Europe Trustmark που εγγυάται τα ηθικά πρότυπα στην ψηφιακή αγορά. Το Ecommerce Europe Trustmark συγκεντρώνει εθνικές ενώσεις για ηλεκτρονικό εμπόριο σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ευθύνη για το δικό του περιεχόμενο
Είμαστε υπεύθυνοι για το δικό μας περιεχόμενο, το οποίο διαθέτουμε προς χρήση, σύμφωνα με τους γενικούς νόμους. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη ή ευθύνη για πληρότητα, συντακτικά ή τεχνικά λάθη, παραλείψεις κ.λπ. ή την ορθότητα των πληροφοριών σε αυτόν τον ιστότοπο. Ευθύνη για περιεχόμενο σε ιστοτόπους τρίτων Οι παραπομπές μέσω συνδέσμων στο περιεχόμενο ιστοτόπων τρίτων είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Η ευθύνη για αυτό το εξωτερικό περιεχόμενο ανήκει αποκλειστικά στον πάροχο που παρέχει αυτό το περιεχόμενο στον συνδεδεμένο ιστότοπο. Οι διαδικτυακές προσφορές τρίτων ελέγχθηκαν πριν δημιουργηθεί ο αντίστοιχος σύνδεσμος. Ωστόσο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την πληρότητα και την ορθότητα των πληροφοριών πίσω από μια αναφορά ή σύνδεσμο. Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή εν αγνοία μας. Εάν αντιληφθούμε νομικές παραβιάσεις σε σελίδες στις οποίες έχουμε ορίσει σύνδεσμο στον ιστότοπό μας, θα καταργήσουμε αυτόν τον σύνδεσμο αμέσως.
Αλλαγή των παρεχόμενων πληροφοριών
Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε, να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε τις πληροφορίες που παρέχονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Πνευματικά δικαιώματα Ο σχεδιασμός της προσφοράς και το περιεχόμενο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Αυτό ισχύει ιδίως για αρχεία κειμένων, εικόνων, γραφικών, ήχου, βίντεο ή κινούμενων εικόνων, συμπεριλαμβανομένης της διάταξής τους στις επιμέρους σελίδες του Διαδικτύου. Επιτρέπεται η επανέκδοση και αξιολόγηση των δελτίων τύπου, εφόσον αναφέρεται η πηγή. Επιπλέον, η δημοσίευση (επίσης στο Διαδίκτυο), η επεξεργασία ή η εμπορική χρήση όλου του περιεχομένου (ή τμημάτων αυτού) μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με προηγούμενη γραπτή έγκρισή μας.
Εναλλακτική επίλυση διαφορών:
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει μια πλατφόρμα για την εξωδικαστική ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα OS), διαθέσιμη στο ec.europa.eu.
Το δίκτυο των ηλεκτρονικών καταστημάτων λιανικής μας μεγαλώνει κάθε χρόνο. Σήμερα μπορείτε να μας βρείτε σε:

Foto 1

Prague, Czech Republic
Františka Diviše 944/1, 104 00
MO-FR 07:30-19:00
Contact: +420 722 093 063
You will talk with: Zdeňka Váňová

Foto 2

Bratislava, Slovakia
MO-FR 08:00-16:00
Email: info@digital24.sk

Foto 2

Budapest, Hungary
Email: info@digiexpert.hu
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Bucharest, Romania
Email: info@digiexpert.ro
MO-FR 08:00-16:30 (local 09:00-17:30)

Foto 2

Sofia, Bulgaria
Email: info@digiexpert.bg
MO-FR 09:00-17:30
Customer service: +359 877 434 266
You will talk with: Kristina Pesheva

Foto 2

Warsaw, Poland
Email: info@digiexpert.pl
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Berlin, Germany
Email: info@digiexpert.de
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Wienn, Austria
Email: info@digiexpert.at
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Ljubljana, Slovenia
Email: info@digiexpert.si
MO-FR 08:00-16:30

Foto 2

Paris, France
Email: info@digiexpert.fr
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Athens, Greece
Email: info@digiexpert.gr
MO-FR 09:00-17:30

Foto 1

Roma, Italy
Email: info@digiexpert.it
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Zagreb, Croatia
Email: info@digiexpert.hr
MO-FR 08:00-16:30

Foto 2